Whitelaw - We're coming for you

Andra skivan från detta engelska RAC-band. Mycket proffesionellare än debuten och lite tyngre och fetare gitarrer...

1. Britannia's Call

2. We're Coming for You

3. Outside

4. The Drum Beats for You

5. Listen to the Voice

6. Pride and Dignity

7. Phoenix

8. Darkest Days

9. Call Me the Fool

10. Heanor

11. Flame

112 kr
Inklusive moms: 0 kr
Lagerstatus: I lager